Om oss

HEM >> OM OSS

MOBIL CYKELTEKNIK

VÅR STRÄVAN & VISION MED VÅR AMBULERANDE AFFÄRSIDÉ  ÄR ATT  ALLTID ARBETA MED EN BRED FLEXIBILITET FÖR VÅRA KUNDER. VI ARBETAR MED SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR FÖR VARJE KUND. VÅR PERSONAL HAR MER ÄN 20 ÅRS ERFARENHET I BAGAGET!

MED TUSENTALS REPARERADE CYKLAR, VÅGAR VI PÅSTÅ ATT

VI HAR SETT ALLT!

VI TAR OSS AN BÅDE SMÅ OCH STORA  UPPDRAG.

FÖR OSS ÄR ALLA UPPDRAG LIKA VIKTIGA, FRÅN ENSKILD PRIVATKUND TILL FÖRETAG ELLER KOMMUNER.

VI TAR VERKSTADEN TILL DIG, SÅ DU KAN TÄNKA PÅ ANNAT.

.

Vår verksamhet riktar sig till alla som vill ha sin cykel servad. Verkstaden är i form av en ambulerande arbetsbuss. Tjänsten är öppen för privatpersoner, företag och kommuner.


Du anger tid och plats så försöker vi anpassa oss till dig som kund. När du kontaktar oss utvärderar vi ditt problem på plats eller över telefon. Du kontaktar oss enklast direkt via meddelandefönstret. När vi har den information som krävs, möter vi dig och utför jobbet på plats.


När du känner dig nöjd med vår utförda reparation eller service, kan du enkelt betala via Swish, kort eller kontant. Även faktura gäller för företag och kommuner.ANSER DU ATT DIN GAMLA CYKEL HAR GJORT SITT? DU KANSKE KÄNNER ATT REP-KOSTNADEN BLIR FÖR HÖG, I FÖRHÅLLANDE TILL CYKELNS VÄRDE. VI VÄGLEDER DIG TILL VÅRA SAMMARBETSPARTNERS

.

Tack vare våra samarbeten med ett antal utvalda cykelhandlare, kan vi också erbjuda våra kunder tips, vägledning och förmånen att få sin nya cykel levererad direkt till dörren. Monterad och klar till ett förmånligt pris. Vi säljer cyklar från stora och välkända varumärken.


FAQ.

HITTAR DU INTE SVARET PÅ DIN FRÅGA?

Kan jag betala med kort?

Ja, vi tar alla typer av kort och såklart även swish.


Hur lång tid kan det ta innan ni kommer?

Så fort vi har fått din bokning så hanteras den av vår personal som letar upp första lediga bil. De hör därefter av sig till er och stämmer av när det passar att komma. 


Kan jag boka några dagar i förväg eller måste jag höra av mig samma dag?

Spelar ingen roll! Men vid hög verkstadsbelastning, speciellt under högsäsong, kan första lediga tid hamna ett par dagar framåt.


Hur går vi tillväga om jag skulle vilja köpa en cykel?

Är du ute efter en ny cykel så lyssnar vi in dina behov och tar dina mått - bikefit, för att veta vilken cykel som passar dig bäst. Självklart ska du provköra cykeln innan du bestämmer dig  också. Tack vare våra sammarbetspartners och våra mobila verkstadsbussar, så kan du prova cykeln där du befinner dig. Vi fixar leverans och montering till ett överkomligt pris.